Meerwaarde voor bezoekers en loopbaanadviseurs

Over Emergion

Emergion begon in 1997 met het uitgeven van websites over solliciteren, werk en loopbaan en was daarmee één van de eerste partijen die actief was met het onderwerp ‘loopbaanadvies’ op internet. In de loop der jaren groeiden de websites van Emergion uit tot een belangrijke informatiebron voor mensen met loopbaanvragen. Daarnaast zijn de websites plekken waar aanbieders en zoekers van loopbaanadvies en outplacement elkaar ontmoeten.

emergion bv

De eerste website dateert al van 1997, de domeinnaam Loopbaanadvies.net werd een jaar later vastgelegd. Loopbaanadvies.nl volgde weer een paar jaar later. Op deze websites konden bureaus een presentatie plaatsen, maar er bleek ook behoefte aan websites waar een naamsvermelding direct doorklikt naar de eigen website van het bureau. Deze websites, Loopbaanadviesbureaus.nl en Outplacementbureaus.nl zijn al meer dan 10 jaar zeer populair.

In 2014 volgde de laatste nieuwe website: OutplacementWijzer.nl.

Goede prijzen en prettig samenwerken

Prettig samenwerken is goed voor de zaken. Daarom hanteert Emergion eerlijke, goede prijzen en begrijpen we loopbaanadviseurs. In tegenstelling tot andere partijen hanteert Emergion de uitgangspunten:

  • géén bemoeienis met de werkwijze, prijs of presentatie van de loopbaanadviseur
  • géén contracten maar contacten; de loopbaanadviseur en cliënt besluiten in alle vrijheid of zij met elkaar in zee willen
  • ook de overeenkomst van de loopbaanadviseur met Emergion is niet onnodig ingewikkeld

Meer dan alleen websites

Het internet is een belangrijke (zo niet: de belangrijkste) ontmoetingsplaats voor zoekers en aanbieders van loopbaanadvies en outplacement. Emergion helpt mensen met loopbaanvragen niet alleen met informatieve websites, maar ook met e-boeken, gewone boeken en dagelijks een tip voor je loopbaan op Twitter.