Meerwaarde voor bezoekers en loopbaanadviseurs

Over Emergion

Emergion begon in 1997 met het uitgeven van websites over solliciteren, werk en loopbaan en was daarmee één van de eersten die actief was met het onderwerp ‘loopbaanadvies’ op internet. In de loop der jaren groeiden de websites van Emergion uit tot een belangrijke informatiebron voor mensen met loopbaanvragen. Daarnaast zijn de websites plekken waar aanbieders en zoekers van loopbaanadvies, re-integratie en outplacement elkaar ontmoeten.

emergion bv

De eerste website dateert al van 1997, de domeinnaam Loopbaanadvies.net werd een jaar later vastgelegd. Loopbaanadvies.nl volgde een paar jaar later. Op deze websites konden bureaus een presentatie plaatsen, maar er bleek ook behoefte aan websites waar een naamsvermelding direct doorklikt naar de eigen website van het bureau. Deze websites, Loopbaanadviesbureaus.nl en Outplacementbureaus.nl zijn al meer dan 10 jaar zeer populair.

In 2014 volgde de laatste nieuwe website: OutplacementWijzer.nl.

Goede prijzen en prettig samenwerken

Prettig samenwerken is goed voor de zaken. Daarom hanteert Emergion eerlijke, goede prijzen en begrijpen we loopbaanadviseurs. In tegenstelling tot andere partijen hanteert Emergion de uitgangspunten:

  • géén bemoeienis met de werkwijze, prijs of presentatie van de loopbaanadviseur
  • géén contracten maar contacten; de loopbaanadviseur en cliënt besluiten in alle vrijheid of zij met elkaar in zee willen
  • ook de overeenkomst van de loopbaanadviseur met Emergion is niet onnodig ingewikkeld

Meer dan alleen websites

Een plek op een verzamelsite, hoe gunstig ook voor de directe en indirecte (‘linkjuice’) vindbaarheid van je site, is niet langer genoeg. Een dienstverlener wordt vaak beoordeeld op zijn of haar website. Daarom moet die website er goed uitzien, altijd online zijn en ook zelfstandig goed vindbaar zijn. Ook de teksten op de website moeten van uitstekende kwaliteit zijn, Google beoordeelt dat. Klanten van Emergion kunnen met vragen over deze onderwerpen altijd mailen of bellen en als dat nodig of nuttig is komen we langs om u te adviseren.