Meerwaarde creëren voor bezoekers en adviseurs

Emergion

Emergion begon in 1997 met het uitgeven van websites over solliciteren, werk en loopbaan en was daarmee één van de eerste partijen die actief was met het onderwerp ‘loopbaanadvies’ op internet. In de loop der jaren groeiden de websites van Emergion uit tot een belangrijke informatiebron voor mensen met loopbaanvragen. Daarnaast zijn de websites plekken waar aanbieders en zoekers van loopbaanadvies, re-integratie en outplacement elkaar ontmoeten.

emergion bvDe eerste website dateert al van 1997, de domeinnaam Loopbaanadvies.net werd een jaar later vastgelegd. Loopbaanadvies.nl volgde een paar jaar later. Op deze websites konden bureaus een presentatie plaatsen, maar er bleek ook behoefte aan websites waar een naamsvermelding direct doorklikt naar de eigen website van het bureau. Deze websites, Loopbaanadviesbureaus.nl, Outplacementbureaus.nl en Reintegratie-bureaus.nl zijn al meer dan 10 jaar zeer populair.

In 2014 volgde de laatste nieuwe website: Outplacementwijzer.nl.

 

Gunstige woorwaarden

Loopbaanadviseurs doen hun best cliënten te begrijpen om erachter te komen wat bij hen past. Emergion begrijpt loopbaanadviseurs. Dat betekent eerlijk en eenvoudig zaken doen:

  • géén bemoeienis met de werkwijze, prijs of presentatie van de loopbaanadviseur
  • géén contracten maar contacten; de loopbaanadviseur en cliënt besluiten in alle vrijheid of zij met elkaar in zee willen
  • ook de overeenkomst van de loopbaanadviseur met Emergion is niet onnodig ingewikkeld

 

Meer dan alleen websites

Een plek op een verzamelsite, hoe gunstig ook voor de directe en indirect (‘linkjuice’) vindbaarheid van je site, is niet langer genoeg. Een dienstverlener wordt vaak beoordeeld op zijn of haar website. Daarom moet die website er goed uitzien, altijd online zijn en ook zelfstandig goed vindbaar zijn. ook de teksten op de website moeten van uitstekende kwaliteit zijn, zelfs Google beoordeelt dat. Emergion helpt daarbij, samen met technische partner Pixion.

Met webteksten, een nieuwe website, onderhoud en SEO verlichten Emergion en Pixion alle internetzorgen van loopbaanadviseurs. Twee ondernemingen die zich kenmerken door kwaliteit, inzet, betrokkenheid en jarenlange (internet-) ervaring.

 

 

Dit delen