Wil je weten wat er onder jouw ijsberg zit?

Het grootste deel van
wie wij zijn is verborgen.
Net als bij een ijsberg waarvan het grootste deel onder water ligt. Zo wordt 90% van wat we denken en doen gestuurd door het onbewuste.
Dit onbewuste is een zeer interessante bron van informatie. Maar hoe kan je die bereiken?Ontdek verrassende nieuwe mogelijkheden in jezelf!

Met een CADT sessie (Competence Analysis & Development Tool) wordt door middel van tekst- en beeldkaarten onderzocht wat je bewuste en onbewuste drijfveren zijn. Het toont je waar je werkelijke krachten liggen en of die tot hun recht komen op dit moment. Met deze kennis zijn vragen op het gebied van relaties, werk en loopbaan vanuit een heel nieuwe hoek te beantwoorden. Je ontdekt namelijk waar je werkelijke capaciteiten liggen, al heb je sommige jarenlang verborgen!Benieuwd?

Theo C. de Roon MSc, Jungiaans Analytisch Therapeut, biedt tijdelijk een CADT sessie aan voor € 95,-. Een unieke kans om een vernieuwde blik op je mogelijkheden te krijgen. Na deze sessie ontvang je een een samenvatting van je profiel met SWOT-analyse, waarmee je concreet aan de slag kunt.

aanbieding CADT sessieDeze aanbieding is geldig tot eind 2016. Een CADT sessie duurt 2 uur en vindt plaats in Rotterdam. Voor meer informatie over de achtergronden, kijk op www.theoderoon.nl.