Bereik in één keer meer dan 5.000 potentiële cliënten

Uw nieuwsbrief wijd verspreid

Een mooie website is niet langer toereikend om met klanten in contact te komen. U zult ook gebruik moeten maken van social media en andere vormen van communicatie. Een nieuwsbrief is een uitstekend middel om klanten te bereiken, maar het is lastig een behoorlijk bestand aan nieuwsbriefabonnees op te bouwen.

Emergion heeft hier een oplossing voor. Door middel van onze gratis downloads op Loopbaanadvies.net hebben we in de loop der jaren een bestand opgebouwd van ca. 7000 mensen die actief met hun loopbaan bezig zijn. Een ideale doelgroep voor loopbaanadviseurs! Al deze mensen hebben zich via ‘double opt-in’ aangemeld voor de nieuwsbrief van Loopbaanadvies.net en zijn ermee bekend dat deze reclameboodschappen bevatten. (‘Double opt-in’ houdt in dat de toestemming van de abonnee geverifieerd wordt)

‘Schiet’ niet met hagel, maar met scherp

Een directere manier van mailen is nauwelijks mogelijk, omdat het hier geen passief adressenbestand betreft, maar een groep die zichzelf heeft “voorgesorteerd” door middel van gerichte zoekopdrachten en een groot aantal stappen heeft gezet, inclusief actieve inschrijving (+ toestemming), alvorens zij in dit bestand terecht zijn gekomen.

Voor u als loopbaanadviseur is deze groep een groot reservoir aan potentiële klanten. Wilt u hen een bericht van uzelf sturen? Gegarandeerd dat u daarmee uw product en/of dienst onder de aandacht brengt van een interessante groep belangstellenden.

Hoe werkt het?

Hebt u al een nieuwsbrief? Dat is ’t makkelijkst. U levert uw nieuwsbrief aan en wij verzorgen de rest. Anders kunt u eerst een nieuwsbrief laten maken. De kosten daarvan bedragen meestal zo rond de €200 excl. BTW, afwijkingen naar boven en beneden zijn mogelijk.

Voor het gebruik van ons adressenbestand rekenen we €595 excl. BTW per zending. Daarmee verzendt u uw bericht aan alle (ruim) 5.000 abonnees.

Speciaal voor onze klanten: het verzenden van uw nieuwsbrief aan ons volledige adressenbestand kost geen €595 excl. BTW maar €295 excl. BTW voor alle huidige klanten van Emergion (met een actuele vermelding op één van onze sites).

Hoe actueel is het bestand?

Door de maandelijkse verzending van nieuwsbrieven blijft het bestand actueel. Er komen telkens nieuwe inschrijvingen bij, mensen schrijven zich uit en e-mailadressen die niet langer bestaan worden eruit gefilterd.

Is er een voorbeeld?

Natuurlijk. Enkele loopbaanadviseurs verzonden reeds een aanbieding of bericht, bijvoorbeeld:

Uw eigen nieuwsbrief kan natuurlijk helemaal in uw eigen “look & feel”. De enige voorwaarde die wij stellen is dat het verzonden kan worden met MailChimp. Dat is voor de meeste nieuwsbrieven geen probleem.

Vragen of nog niet overtuigd?

Neem even contact op. Waarschijnlijk bent u snel enthousiast.

Dit delen