Blijf niet lopen met uw vraag over het internet

Internet-vraagbaak

Hebt u een vraag over uw website, social media of techniek van het internet? Wilt u weten hoe u die techniek het beste kunt gebruiken om uw cliënten van dienst te zijn en nieuwe cliënten te bereiken? Dan kunt u Emergion benaderen als internet-vraagbaak. Ook als u (nog) geen klant bent.

Het internet is een geweldig marketinginstrument, maar je moet als ondernemer wel ongeveer overal verstand van hebben. Dat is natuurlijk onmogelijk dus staat of valt je business met het inschakelen van de juiste deskundigen. Erik den Draak van Emergion is expert op het gebied van loopbaanadvies en internet en helpt u graag met vragen als:

  • Wat is een SSL-certificaat en heb ik dat eigenlijk wel nodig?
  • Helpt SEO echt om mijn website hoger in Google te krijgen?
  • Hoe kom ik aan adressen voor mijn nieuwsbrief en hoe vaak moet ik er een sturen?
  • Moet ik met mijn bedrijf op Facebook? 
  • Wat is de toegevoegde waarde van Instagram?

Kennis en ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van loopbaanadvies en internet kan Erik den Draak u goed helpen met vragen op het snijvlak van die twee. Zijn advies is onafhankelijk en objectief.

Iedereen, klant of geen klant, kan een mail sturen of bellen.

Persoonlijk advies voor klanten

Bent u klant al van Emergion? Dan gaan we nog een stap verder. Als u klant bent dan zijn er al contactmomenten. Even een vraag stellen kan dan altijd, ook buiten de bestaande contactmomenten.

Als u behoefte hebt aan meer advies over hoe u het internet kunt inzetten om meer cliënten te bereiken, dan behoort persoonlijk advies ook tot de mogelijkheden. Erik den Draak komt ook bij u op locatie (in heel Nederland) om te bespreken over wat het internet voor u, uw bedrijf en uw cliënten kan betekenen. Dat kost u een à twee koppen koffie, maar verder niks. Het is een service die we bieden aan vaste klanten, ook aan klanten met slechts één of twee vermeldingen.