Een nieuwe website voor uw bureau

Een nieuwe website, onderhoud of SEO

Is uw website al vijf jaar oud of ouder en niet meer helemaal van deze tijd? Vindt u onderhoud lastig en duur of bent u ver weggezakt in Google? Dan is het tijd voor een nieuwe website, onderhoud van uw bestaande website of advies op het gebied van SEO (zoekmachineoptimalisatie). 

 

22601629_s

 

Bent u tevreden met uw huidige websitebouwer? Blijf dan vooral bij hem of haar, want goede websitebouwers zijn zeldzaam. Het is lastig om een goede websitebouwer te vinden als u een nieuwe nodig hebt. Want vooral goede websitebouwers hebben soms weinig tijd. Of ze zijn heel duur.

 

Een nieuwe website

Hebt u een nieuwe website nodig, maar geen vakspecialist die er een voor u maken kan, dan helpt Emergion u graag. U krijgt een nieuwe website, eventueel met goede webteksten, voor een vooraf vastgestelde, uiterst redelijke prijs. Daarvoor werken we samen met onze partner Pixion. Wanneer u bij Pixion een nieuwe website laat bouwen, dan krijgt u daar een gratis jaarvermelding op één van de websites van Emergion bij (niet op Loopbaanadvies.net).

 

WordPress onderhoud

WordPress is het meest gebruikte content management systeem, een aanrader voor uw website. Veel functies in WordPress betrekkelijk gemakkelijk te bedienen. Andere vragen om meer specialistische kennis. Voor WordPress zijn talloze plugins beschikbaar en verschijnen vrijwel dagelijks updates. Die updates zijn belangrijk voor de veiligheid van uw website. U wilt immers wel bezoekers aan de voorkant van uw site, maar niet aan de achterkant! Daarom is het belangrijk dat u liefst dagelijks, maar minstens wekelijks, onderhoud pleegt aan uw website. Het is net als met uw auto: als u geen onderhoud pleegt, staat u op een dag stil.

Onze partner Pixion verzorgt dat onderhoud zonder dat u er omkijken naar heeft. Voor slechts enkele tientjes per maand slaapt u rustig in de wetenschap dat de laatste updates zijn geïnstalleerd. En mocht de nood aan de man komen, dan is er altijd een backup beschikbaar!

 

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Wilt beter gevonden worden dan uw concurrenten? Vaak zijn enkele eenvoudige ingrepen al voldoende om aanzienlijk te stijgen in Google. Emergion geeft kort SEO-advies voor €120 (excl.BTW). Veel van onze adviezen kunt u gemakkelijk zelf implementeren en wordt het wat ingewikkelder, dan helpt onze partner Pixion u graag uit de brand.

 

Meer weten?

Neem contact op.

 

* korting voor bestaande klanten mogelijk

 

Dit delen